elinaeek

SMÖGEN I MITT HJÄRTA!
Jag vet att jag skrev att det skulle bli en bloggfri helg det här. Men jag måste bara nämna hur jäkla bra jag har det just nu! seriöst: JAG ÄR I PARDISET!!!

Gårdagen bestod av att vi satte upp tältet så fort vi kom upp och när vi var klara tittade solen fram och stekte så vi satt ute i tre timmar och solade. På kvällen drog vi upp till vårat ställe på klipporna, den plats vi alltid återkommer till när vi är här uppe och äter färska räkor, baguetter med massa röror! Sitter och kollar ut mot havet stora segelbåtar seglar förbi och spelar skön musik, då mår jag verkligen bra! Ni fattar inte hur underbart det är här, (tror emelie kommer bli väldigt avundsjuk när hon läser det här). När vi kom hem satte vi oss inne i tältet och spelade kort till elva, innan våra ögonslocknade.

Ikväll ska vi ta bussen in till smögen och äta, blir troligtvis på smögenbryggan eller på något att mysigt ställe.

Självklart har jag med mig kameran tror de blev en del bra kort från igår och det kommer bli mer idag, så när jag kommer hem och har lagt in alla bilder på datorn lägger jag upp dom här..

ha det fint!♥

Anonym

Avundsjuk är bara förnamnet. Usch fy satan. Jag åker när jobbet börjat avta lite och när du sitter vid skolbänken igen :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress