elinaeek

Torsdag
   
Idag har jag gjort min tredje dag på scorett i Gällstad, och jag kan säga att jag trodde helt ärligt inte att det skulle vara jätte kul för att, 1. jag får inte stå i kassan för att jag inte är 18 2. hur mycket kan det finnas att göra egentligen?

Men det finns hur mycket som helst att göra, vi bygger om i hela butiken eller de andra gör det. Jag hjälper till ibland när jag har tid och gjort färdigt det jag ska. Vill ni veta vad jag håller på med? Okejokej, lugna er ni ska få veta!

1. Varje dag då jag kommer dit hämtar jag plocklistan i skrivaren, läser av listan och hämtar alla skor på lagret som vi sålt den föregående dagen. Sen får jag plocka upp allt, prismärka, larma och ställa skorna där det ska stå.

2. Håller ordning ser till att det är fint i butiken.

3. Och idag har jag gjort något (jätte kul!) Jag har nämligen packat vinterkängor och stövla, okej det låter kanske inte så kul men, att få sitta vid datorn och knappa in artikelnumret, skriva ut etiketter och skriva in numret i pärmar och tillsist packa ner i lådor är faktiskt kul! (när jag läste igenom det här lät det ju inte alls kul, haha!)