elinaeek

Sammanfattning
Efter två heldagar nere i Varberg förra veckan åkte vi hem tidigt på fredag morgon för att hinna hemma till klockan tolv då jag skulle jobba. Skulle fixa lite stuff till min 18-årsfest på lördag, så det blev en snabbvisit inne på Gekås! Jobbade min dag 12-18, hade sedan en lugn kväll nere i stugan, med övernattning och annat mys.
 
Lördagen var dagen äntligen kommen, vaknade spänd, nervös men så fruktansvärt taggadoch förväntansfull på dagen och det vi hade framför oss. Bilen började rulla mot Göteborg vid elva tiden, tog oss till lägenheten vi skulle bosätta oss i över natten. Tog det endast lugnt, kollade lite på OS och beställde pizzor som vi delade på. När klockan började ticka på tog vi spårvagnen in till Avenyn, satte oss på Hard rock Café och mättade hungern en aning med en "legendary burger" och kylde strupen med en fanta (man är ju då inte 18 ännu). Blev kvar en bra stund inne på hard rock café innan vi började traska mot Ullevi.
 
Väl inne på Ullevi infann sig en så otroligt häftig känsla, att jag inom en timma skulle se Bossen på den stora scenen framför mig. Alltså allt folk, stämningen, älskade Bruce det var en sån otroligt häftig känsla, går inte beskriva med ord hur lycklig jag var den kvällen! En av det bästa kvällarna i mitt liv!!!!
 
På söndagen sen hade jag en väldigt lugn och skön dag, tog vara på den lediga tiden jag äntligen hade.
 
Måndag 30/7, var det ingen vanlig dag för det var Minis födelsedag hurra, Hurra, HURRA!!! Min lilla plutt är inte så liten längre, hela 12 årsedan den tösen kom till världen. Var i alla fall också en väldigt lugn dag, bakade tårta under dagen som vi sedan skulle servera på släktkalaset på kvällen! Säger bara en sak, MUMS så god den blev, ni som inte fick smaka borde vara en aning avundsjuka! ;)
Och idag har det åter varit jobb på schemat, 11-19:15.