Skärtorsdag

God morgon på er!
Den senaste veckan har jag inte haft turen på min sida när det gäller saker som jag äger, men det börjar rätta till sig igen. Under mitten av sista UF-dagen när vi var där och fotade gick min kamera "sönder" och någon dag efteråt så sätter jag mig kanske lite för hårt i min säng så själva stommen spricker och går sönder.. Men som sagt allt börjar bli i sin ordning igen, igår fick jag hem min nya lilla bebis och en ny säng kommer inom nästa vecka, Happy face!
 
Igår hängde jag hela dagen i Borås, först tillsammans med mormor för lite träningsshopping och fika hos g-mormor, sen hem igen och käka lunch för att sedan åka tillbka till Borås med Emelie för att köpa lite nytta till hennes & Davids lägenhet.
 
Nu ska jag svira om till träningskläder för spinning, löpning & styrka!

London

Tre veckor, tre lång veckor sedan vi hördes av senast. Så vad har jag gjort under Mars månad då? Varit i skolan i endast 1(!!!!!) dag, chillat, tränat, varit på en weekend i London och fotograferat på UF-mässan, typ.... Mina tre senaste veckor i korta drag...
 
Under familjens weekend i London hann vi både med att springa in och ut ur butiker på Oxford street, vi vandrade omkring i Londons vackra natur och såg till att beskåda både Big ben, Piccadilly circus, Buckingham palace, Notting hill, tower bridge, trafalgar square, London eye och självaste Victoria´s secrets som är en sevärdhet i sig själv! :-)
 

I´m sorry

Det är inte bara här inne på bloggen som det ekar, hela mitt liv har ekat den senaste veckan. Det skrämmer mig nästan att jag bara varit i skolan 1 dag denna veckan vilket innebär att jag inte träffat på människor, inte uppdaterat twitter/instagram-feeden på 6 dagar, mina senaste sms har gått till familjen, jag har inte haft kontakt med en enda människa. Det finns ett tomrum i mitt hjärta som bara en person kan läka, jag saknar dig.
 
Jag ber om ursäkt för de uteblivna svaren när folk hört av sig till mig, jag har bara inte orkat.